5 Benda Yang Bila Berwarna Merah Akan Lebih Menyerlah Ke’awesome’annya

Posted on

[ad_1]

Sesungguhnya warna merah memang menyerlahkan lagi kecantikan, keunikan dan keeleganan sesuatu benda. Merah membawa makna cinta, passion, courage, vibrance dan juga seksi. Secara jujur, merah adalah salah satu warna kegemaran Abang Nara. Abang Nara memang mudah cair kalau tengok benda-benda yang berwarna merah. Terasa nak terus beli je. Korang pun mesti ada perasaan macam nie jugak kan?

oppo red

Di pagi yang indah ini, izinkan Abang Nara berkongsi 5 benda yang bila berwarna merah akan menyerlahkan lagi ke’awesome’annya. Sekali tengok, confirm terngiur punya. Hehehe.

1. Kereta yang berwarna merah

red oppo

Tak dinafikan lagi, kereta-kereta sports yang mahal hampir kesemuanya berwarna merah. Ferrari, Lamborghini dan Porsche kalau warna selain dari merah, memang kurang menyerlah. Bila warna merah nie, tengok dari jauh pun kita dah boleh jatuh cinta. Awek-awek confirm beratur nak tumpang bila kita bawa kereta warna merah. Terus fall in love beb!!!

2. Handbag yang berwarna merah

red oppo

Bila Abang Nara tanya kepada wife tercinta kenapa suka sangat beli beg warna merah, jawabnya “Warna merah nie untuk handbag menyerlahkan lagi keseksian beg tersebut. Kita pun rasa lebih confident dengan gaya kita bila jalan-jalan dengan beg merah”. Tue dia memang padu jawapannya. Abang Nara cuma mengangguk-anggukan kepala tanda bersetuju. Memang cantik kot handbag warna merah.

3. Oppo R9s warna merah

Gulp. Tertelan air liur Abang Nara melihat keseksian, kecantikan dan keeleganan Oppo R9s yang kini mengeluarkan edisi terhad warna merah. Super duper cun melecun. Rasa nak beli satu terus!!!

oppo

mak aih meleleh air liur tengok

Pre-order untuk edisi terhad warna merah Oppo R9s ini telah pun dibuka di http://www.oppostore.com.my/products/r9sred/ bermula 7 Februari sehingga 13 Februari ini. Ia hanya boleh dibeli Oppo Store dan juga Oppo Online Store sahaja. Cari kat tempat lain tak akan jumpa punya.

oppo

kalau korang tak jatuh cinta dengan Oppo R9s warna merah nie tak tahulah Abang Nara nak cakap apa

Kalau anda buat pre-order di http://www.oppostore.com.my/products/r9sred/ , boleh ukir nama di belakang Oppo R9s untuk menjadikan smartphone ini lebih special lagi. Perlu diingatkan nama tersebut limitnya 20 karekter sahaja. Tak bolehlah nak panjang-panjang sangat. Kalau Abang Nara, confirm akan letak “Nazuwan”. Senang kalau handphone hilang pun orang tak boleh tipu. Dah nama kita ada kat belakang tue kan?

oppo

memang seksi tak ingat punya!!!

Untuk makluman, Oppo R9s ini dilengkapi dengan kamera hadapan dan belakang sebanyak 16MP. Tangkap gambar biasa pun cantik, tangkap selfie pun confirm cantik. Paparan skrin Oppo R9s pula bersaiz 5.5-inci 1080p dengan kaca Gorilla Glass 5 yang menjamin kepuasan para penggunanya. Kalau korang ada duit lebih tue, belikan Oppo R9s warna merah ini untuk yang tersayang. Confirm diorang akan jatuh cinta sekali lagi dengan anda.

[embedded content]
Untuk pre-order dan maklumat lanjut jangan lupa layari http://www.oppostore.com.my/products/r9sred/

4. Bibir yang berwarna merah

red opo

Aummmm. Nampak seksi sangat bila pakai lipstik merah di bibir tue

Yang ini tak perlulah diceritakan dengan lebih lanjut. Bila bibir si isteri berwarna merah, memang kecantikannya lebih menyerlah. Seksi lain macam. Aum!!!

5. Tudung yang berwarna merah

oppo r8

Siti Nurhaliza pun nampak lagi cantik bila bertudung merah

Bukan semua orang sesuai menggayakan tudung berwarna merah, namun kalau pandai dan kena gayanya, memang si gadis yang bertudung merah akan menjadi perhatian para jejaka. Apa pula kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

[ad_2]