Cara Mudah Dapat Duit Online -Teknik Rahsia

1212 views

Cara Mudah Dapat Duit Online -Teknik Rahsia

Cara Mudah Dapat Duit Online -Teknik Rahsia

Banyak orang bertanya macam mana nak dapat income yang berterusan secara online. Adakah ianya sukar atau cuma bual-bual kosong yang sememangnya sukar untuk dicapai. Semuanya akan saya bongkar secara detail disini.

Dalam pemasaran online, sebenarnya amat mudah untuk kita semua menjana pendapatan. Cuma yang penting kita tahu adalah ilmu dalam bidang tersebut. Ianya tidaklah sesukar yang kita anggapkan. Malah jika dikira dalam peratus cuma 25% susahnya dibandingkan 75% mudahnya. Jadi bagaimana?

Apa yang perlu kita lakukan adalah apakah tujuan atau pun perniagaan cara bagaimana yang kita ingin ceburi. Ini ada sikit kesukaran. Dalam langkah pertama sebelum kita memulakan perniagaan secara online inilah sesuatu yang paling sukar untuk dilakukan iaitu "MEMILIH MODUL PENIAGAAN ONLINE". Semua ini kerana jika kita silap dalam langkah pertama ini maka semua usaha yang kita lakukan seterusnya akan hanya menjadi sia-sia.

Banyak modul perniagaan yang popular di Malaysia sekarang. Jika kita masuk ke akaun facebook, kita selalunya biasa melihat iklan yang terpampang disebelah kanan yang menjual produk kesihatan, kacamata, kecantikan dan lain-lain lagi. Ini adalah contoh pemasaran/ peniagaan secara fizikal. Adakah peniagaan seperti ini mudah?

Contoh Iklan Di Facebook

Peniagaan Secara Fizikal

Peniagaan secara fizikal memang kita nampak amat mudah. Tetapi adakah kita tahu peniagaan ini sebenarnya agak sukar?
*Anda perlu bersaing dengan pesaing anda dalam menentukan harga jualan.
*Anda perlu membuat support kepada pembeli secara terus.
*Anda perlu modal yang besar kecuali Dropship.
*Memerlukan anda menyimpan stok atau mengambil stok barang.
*Anda akan sibuk dengan proses pembungkusan dan pos.
*Keuntungan yang agak sedikit.

Mahukah anda jika saya bongkar rahsia bagaimana menjana pendapatan secara mudah.

Saya hanya memasarkan produk di Clikbank dan hasilnya... Tonton Video Dibawah


Apa itu CLICKBANK? 

Apa tu clickbank? korang nak tau tak? Clickbank ni  ialah laman web pemprosesan bayaran secara online, tak silap aku ada 30 000 transaksi jual beli dalam sehari..  dan kebanyakan produk-produk clickbank senang nak dijual! oleh itu kita boleh ambik kesempatan ini dengan menjadi egen affiliate untuk produk-produk di clickbank..

Korang pergi jer kat clickbank marketplace kemudian pilih jer mana-mana produk yang korang suka pastu promosikan jer produk tu  😀 hehehe... tapi korang kene tahu nak buat duit clickbank ni bukan satu perkara yang mudah oleh itu aku akan berkongsi sedikit tips untuk korang promosikan produk clickbank ni dengan cara yang betul.

korang gunakan promosi berbayar seperi google adoword ke, banner advertising ke, kalau guna cara percuma pulak macam pemasaran artikel & pemasaran video. tapi of course la kalau guna cara percuma ni lambat sikit hasilnya & kebanyakan orang mudah putus asa.. dah nama teknik free kene la buat betul-betul sampai dapat hasil.. nak cepat guna je la pemasaran berbayar tapi untung rugi tu tanggung sendiri la yer.. hehehe..

Tapi kalau korang baru nak mula, aku sangat sarankan gunakan teknik percuma dahulu la yer.. walaupun teknik ni hasilnya lambat tapi kesannya akan berpanjangan sehingga tempoh bertahun-tahun. AKu sangat galakkan korang dapatkan produk dari sorang mamat ni.. orang panggil di Zyan.. dia ni affiliate clickbank.. aku tengok income dia boleh tahan gak.. kalau korang tak caye korang pergi website die kat sini >>> Teknik Clickbank

Tags: #'Duit #cara #dapat #mudah #online #rahsia