Ujibakat Mentor Milenia 2016 – Tarikh Dan Lokasi Ujibakat Bersama Mentor

4545 views

Ujibakat Mentor Milenia 2016 TV3 kini telah bermula. Rancangan terbaru ‘Mentor Milenia’ akan mula menemui penonton bermula 3 Januari 2016 pada setiap Ahad, jam 9 malam di TV3.

mentor melenia

Tarikh dan Lokasi Ujibakat Mentor Milenia 2016 TV3. Sebuah program realiti popular TV3, Mentor kini dengan konsep terbaru dan format berbeza dipanggil Mentor Milenia. Mereka yang berusia 17 hingga 21 tahun dialukan menghadiri ujibakat bersama empat artis terkenal antaranya adalah Azlan, Akim, Hazama dan Black. Kepada anda yang berminat dalam bidang nyanyian, sila hadirkan diri ke lokasi ujibakat Mentor Milenia 2016 TV3.

Empat artis muda bakal menjadi mentor kepada protege terpilih. Black, Azlan, Akim dan Hazama adalah mentor yang akan terlibat dalam rancangan Mentor Milenia 2016 ini. Mereka bakal mencari protege pilihan masing-masing dalam masa terdekat mengikut ciri-ciri yang mereka inginkan. Apa yang menarik setiap mentor bakal memiliki tiga protege.

mentor hazama

Teaser ujibakat Mentor HazamaAmboi.. 12 jam praktis?? tak ada maknanya!

jom Share video ni!

Posted by Mentor Milenia on Wednesday, December 9, 2015

Hazama Mentor Milenia ingin mencari protege yang boleh menyanyi dalam pelbagai genre dan versatil. Azlan pula ingin mencari protege yang mempunyai minat mendalam dalam bidang nyanyian, vokal yang mantap serta ketahanan mental serta fizikal yang kuat untuk menerima teguran.

mentor Akim

Tips Ujibakat AkimAik? Mentor pun nak jadi Protege?

Like? Please share this video ya

Posted by Mentor Milenia on Wednesday, December 9, 2015

Seorang lagi mentor iaitu Akim Mentor Milenia ingin mencari mereka yang mempunyai keunikan vokal tersendiri dan penampilan yang baik. Bagi Black pula, beliau lebih memberikan penekanan kepada vokal sebagai kriteria utama berbanding paras rupa.

mentor Azlan

Teaser Ujibakat Azlankalau nak datang ujibakat tu kena lah yakin kan? tapi jangan terlebih yakin..

kalau korang suka? jom share.. kasi viral la!

Posted by Mentor Milenia on Wednesday, December 9, 2015

Azlan Typewriter Mentor Milenia

mentor Black

Teaser Audition Mentor BlackAmboi... datang nak ujibakat ke.. nak suruh mentor menyanyi? hehe

Jom Share video ni!
#MentorMilenia

Posted by Mentor Milenia on Wednesday, December 9, 2015

Black Mentor Milenia

Anda sudah bersedia dan mempunyai ciri-ciri seperti yang diinginkan oleh mentor diatas. Anda dialu-alukan intuk hadir sesi ujibakat yang akan diadakan di lokasi Studio Seri Pentas 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam mengikut tarikh yang ditetapkan seperti didalam flyers.

Tags: #Akim Mentor Milenia #Azlan Mentor Milenia #Azlan Typewriter Mentor Milenia #Black Mentor Milenia #Hazama Mentor Milenia #Plaza Alam Sentral Shah Alam #program realiti popular TV3 #rancangan Mentor Milenia 2016 #Studio Seri Pentas 2 #Tarikh dan Lokasi Ujibakat Mentor Milenia #Ujibakat Mentor Milenia 2016 TV3